Tecnificacions

TECNIFUT

tecnificació ESTIU 2024

General Benjami / Alevi / Infantil
individualitzada cadet / Juvenil

Nadal 22-23 LLEIDA

TECNIFUT - LLEIDA

CLínic alt rendiment

Nadal 22-23 LLEIDA

TECNIFUT

Propera tecnificació

TECNIFICACIÓ GENER 2024

Nadal 22-23 LLEIDA

Empleneu el següent formulari

Tot el que necessiteu saber

Preguntes freqüents

Sempre comptem amb un preparador físic, un entrenador de porters i 3/4 entrenadors titulats (en funció de nombre de nens).

Es formen grups de treball, dividits en tecnificacions individualitzades (preu a part) i tecnificacions grupals dividits per categoria (alevins, infantils, cadets…).

Les dates previstes són en l’època de vacances escolars.

En cas d’anul·lació de la tecnificació per part de TECNIFUT, es retornarà el 100% del pagament efectuat.
En cas d’anul·lació per part del jugador per una causa justificada (lesió o causa major) abans de començar la tecnificació, TECNIFUT cobrarà un 10% del total.
L’anul·lació per part del jugador sense motiu justificat s’haurà de realitzar 5 dies abans de l’inici de la tecnificació o TECNIFUT cobrarà el 100% de l’import abonat.

Es realitzen descomptes d’un 15% en la totalitat del pagament per a germans/es.

A la part superior dreta de la pàgina web hi ha una pestanya amb el nom Inscripcions. S’ha de clicar i omplir el respectiu formulari.

Fem dos sessions d’una hora i quart de tecnificació, per tant un total de dues hores i mitja de treball, amb una pausa de 30′ entre mig i amb apertura de les instal·lacions mitja hora abans de l’inici.

L’equipament esportiu es paga a part (preu total de 38€), és pot adquirir a través de la nostra pàgina web a l’apartat botiga. Només s’haurà d’adquirir el primer cop.